nedeľa 23. augusta 2015

Ela mudruje, ochutnáva, testuje - 4. časť - Schär - chlieb a raňajkové pečivo


  •  Značku Schär sme objavili už na začiatku mojej diéty a sme rady že vyrobili tak veľa super-   prepracovaných a vynikajúcich pečív a sladkostí.

 S c h ä r - moja obľúbená značka bezpšeničných potravín  

www.schaer.com

Chlieb a raňajkové pečivo

Z chlebíkov mám najradšej  Pain Campagnard (v preklade sedliacky chlieb) - chutí čerstvo, sviežo a má dobrú kôrku. 


Pan Blanco (biely krájaný chlieb) - je skôr toastový chlieb, mäkký až moc, rád sa rozpadáva, a je na môj vkus príliš suchý.

Pain Brioché (sladký krájaný chlieb) milujú niektorý bezlepkáči, pretože chutí podobne ako vianočka. Ja som si naň ale nikdy nezvykla :-(


Meisterbäckers: Classic - plátkový chlieb používam na toastíky a mám ho rada.


Pan Cereal - plátkový celozrnný chlebík, ktorý je celkom fajn, ale je taký...nevýnimočný. 

Ďalej mám rada Marmor Kuchen (Mramorový koláč), je čokoládovo-vanilkový, vláčny, nadýchaný. Podľa mňa je ako stvorený na raňajky. 


 

Bon Choc- sú to sladké svetlé žemličky, alebo lepšie povedané koláčiky, v ktorých sú kúsky čokolády. Predávajú sa po štyroch, ale balenie sa dá rozdeliť, ak treba, napoly. Sú úplne skvelé, tak veľmi, že niekedy zjem za deň dva balíčky...



 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára